// наши услуги

Нудиме широк
спектар на ИТ услуги

Развој на WEB софтвер

Користиме различни модерни веб-технологии за да создадеме системи за оперативна и административна работа, кои може да се користат на различни платформи на сите уреди како самостојни апликации или преку WEB прелистувач.

Implementation & Testing

Обратете се кај нашите експерти за да извршат имплементација и поставување на решенија и последователно да направите сеопфатно, повеќестепено тестирање и ревизија на вашиот софтвер.

Развој на софтвер за мобилни уреди

Развиваме самостојни мобилни апликации или веб-апликации за вашиот веќе постоечки веб-сајт користејќи ги нашите услуги. Можеме да се прилагодиме на различни типови на технологии што веќе ги користите во вашето тековно работење.

ИТ Консултации

Верувајте им на нашите експерти да ги елиминираат болните точки во текот на вашето работење, да имплементираат нови решенија и да добиете препораки за тоа кој софтвер да го користите за да одговара на вашите барања.

UI/UX Дизајн

Развиваме производ што ви треба на време со искусен тим кој користи јасен и ефективен дизајн кој дава приоритет на едноставноста додека ги минимизира болните точки и отпорот преку корисничкото искуство.

Корпоративни апликации

Во текот на изминатата деценија, нашите клиенти успеваат со партнерството со БИС, да развиеме специјализирани софтверски решенија направени специјално за нивните потреби.

UI/UX Дизајн

Build the product you need on time with an experienced team that uses a clear and effective design process.

Dedicated Team

Build the product you need on time with an experienced team that uses a clear and effective design process.

UI/UX Дизајн

Build the product you need on time with an experienced team that uses a clear and effective design.

Dedicated Team

Over the past decade, our customers succeeded by leveraging Intellectsoft’s process of building, motivating.

// Напишете ни прашање! Ние сме тука да одговориме 24/7

ВИ ТРЕБА КОНСУЛТАЦИЈА?

Контактирајте не

mk_MKMacedonian