Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// што е нашата понуда

Ваш партнер за софтверски иновации
Software Innovation

Од 2009 година, БИС е партнер на многу различни бизниси кои контактираа со нас со цел да ја зголемат нивната оперативна ефикасност и да ги рационализираат нивните деловни процеси. Им помагаме на бизнисите да ја подигнат својата вредност преку сопствен развој на софтвер, дизајн на производи, QA и консултантски услуги.

Можеме да помогнеме да се одржи и модернизира вашата ИТ инфраструктура и да се решат разни проблеми специфични за инфраструктурата со кои може да се соочи бизнисот.

// Искуство. Извршување. Извонредност.

Што всушност правиме

Развој на софтвер и ИТ консултации

Ние во БИС како компанија главно се фокусираме на дизајнирање, развој, поставување и тестирање на софтверски решенија прилагодени специјално според барањата и потребите на нашите клиенти. Ние го разгледуваме она што веќе го користите во вашиот технолошки пакет и со нашето претходното искуство можеме да оцениме и да ви дадеме препорака за тоа што да задржите, што да отфрлите, што можете да промените, како и да ги пополните сите празнини доколку е потребно со развивање прилагодени софтверски решенија.

Наша мисија

Нашата мисија во БИС е да креираме решенија и системи за нашите клиенти кои се едноставни за ракување, лесни за одржување и брзи за распоредување. Утврдивме дека малите и средни бизниси често ги немаат ресурсите што се потребни за сложени решенија создадени од лидери во индустријата кои бараат повеќе за нивните решенија и нивното последователно поставување и имплементација, плус повеќе платена обука или образование, за вашите вработени.

Наша визија

Она што го замисливме во БИС е да создадеме иднина каде што различните видови софтвер ќе бидат достапни дури и за малите и средни бизниси, кои денес можеби ги немаат потребните ресурсите за други поголеми решенија за претпријатија веќе понудени на пазарот. Овие решенија не се насочени кон големи компании кои можат да платат повеќе за зголемена ефикасност поради големината на обемот со кој работат. 

Наша филозофија

Филозофијата што ја усвоивме во БИС е да се поедностави сè. Ова значи дека ние отфрламе сè што се смета за непотребно или заменуваме сè што е премногу сложено за проблемот што го решава со поедноставно, поефикасно решение. Ние, исто така, веруваме дека треба да плаќате само за она што го користите бидејќи гради доверба кај клиентите, забележувајќи дека не се обидуваме да ве притиснеме за што е можно повеќе пари со додавање работи што не се директно корисни за вас, но сепак сè уште се вклучени во договорот.

Наша стратегија

Нашата стратегија во БИС е прво да го идентификуваме проблемот на клиентите, потоа да го процениме типот на софтвер што е потребен и да се интегрираме со другите технологии што може да ги користи компанијата. Ако нема совпаѓање, тогаш почнуваме од долу нагоре. Прво, со идентификување на системите и логиката на основата што треба да се постават за правилно функционирање на софтверот. Потоа го дизајнираме UX и го развиваме интерфејсот за да може да се користи меѓу-платформа. Ние, исто така, обезбедуваме континуирана поддршка и одржување по завршувањето на проектот.

mk_MKMacedonian