Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// Преку 14 години

Развој на корпоративен софтвер

Софтверски инжиниери со повеќе од 20 години искуство во испорака на продукти со највисок квалитет

Изработка на софтвер по нарачка
Развој за трети страни (Outsoursing)
Развој на софтверски продукти
// наши услуги

Нудиме широк
спектар на ИТ услуги

Развој на WEB софтвер

Користиме различни модерни веб-технологии за да создадеме системи за оперативна и административна работа, кои може да се користат на различни платформи на сите уреди како самостојни апликации или преку WEB прелистувач.

Имплементација и тестирање

Обратете се кај нашите експерти за да извршат имплементација и поставување на решенијата и последователно да направите сеопфатно, повеќестепено тестирање и ревизија на вашиот софтвер.

Развој на софтвер за мобилни уреди

Развиваме самостојни мобилни апликации или веб-апликации за вашиот веќе постоечки веб-сајт користејќи ги нашите услуги. Можеме да се прилагодиме на различни типови на технологии што веќе ги користите во вашето тековно работење.

ИТ Консултации

Верувајте им на нашите експерти да ги елиминираат болните точки во текот на вашето работење, да имплементираат нови решенија и да добиете препораки за тоа кој софтвер да го користите за да одговара на вашите барања.

UI/UX Дизајн

Развиваме производ што ви треба на време со искусен тим кој користи јасен и ефективен дизајн кој дава приоритет на едноставноста додека ги минимизира болните точки и отпорот преку корисничкото искуство.

Корпоративни апликации

Во текот на изминатата деценија, нашите клиенти успеаа преку партнерство со БИС да развиеме специјализирани софтверски решенија направени специјално за нивните потреби.

UI/UX Дизајн

Build the product you need on time with an experienced team that uses a clear and effective design.

Dedicated Team

Over the past decade, our customers succeeded by leveraging Intellectsoft’s process of building, motivating.

// Искуство. Извршување. Извонредност.

Што всушност правиме

Развој на софтвер и ИТ консултации

Ние во БИС како компанија главно се фокусираме на дизајнирање, развој, поставување и тестирање на софтверски решенија прилагодени специјално според барањата и потребите на нашите клиенти. Ние го разгледуваме она што веќе го користите во вашиот технолошки пакет и со нашето претходното искуство можеме да оцениме и да ви дадеме препорака за тоа што да задржите, што да отфрлите, што можете да промените, како и да ги пополните сите празнини доколку е потребно со развивање прилагодени софтверски решенија.

+
Опслужени индустрии

За да успее, секое софтверско решение мора да биде длабоко интегрирано во постоечката технолошка средина...

прочитај повеќе
8+
+
Среќни клиенти

Почнуваме со вашите барања и потреби кога го градиме вашето скроено-по-мерка решение и ќе продолжиме да се справуваме со сите проблеми со кои може да се соочите во текот на употребата на решението ...

прочитај повеќе
20+
// технолошки индекс

Подобрете и иновирајте со технолошките трендови

Ние ангажираме и градиме ваши далечински посветени тимови за развој прилагодени на вашите специфични потреби.

Развој на апликации за претпријатија: 100%
Дизајн на производи и планирање на проектот 20%
Развој на позадински дел (основа) 20%
Развој на предн дел (UI/UX) 20%
Развој на софтвер за мобилни уреди 10%
Развој на WEB апликации 10%
Имплементација и тестирање 20%
mk_MKMacedonian