Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

 

NextSolution© е дизајниран да биде целосно приспособлив и прилагодлив на вашите деловни потреби, овозможувајќи приспособена имплементација која ги задоволува вашите специфични барања. Со голем број функции и способности, можете да ги оптимизирате вашите операции за максимална ефикасност и продуктивност. Од сметководство и финансии до управување со залихи и синџир на снабдување, нашето ERP решение ги опфати вашите потреби.

 

види повеќе ...

mk_MKMacedonian